Home » Licht & Krachtinstallaties

Licht & Krachtinstallaties

Licht- en kracht installaties


De basis van elke elektrotechnische installatie is een vakkundig aangebrachte licht- en krachtinstallatie. De monteurs van de Vilder & Wijnands Elektrotechniek BV zorgen voor een duurzame en veilige montage, die voldoet aan de nieuwe wettelijke normen en voorschriften voor een elektrotechnisch installatie.

De licht- en krachtstroominstallaties zorgen voor het transport van de elektriciteit. Dit kan een eenvoudige installatie zijn in een woning, maar ook een uitgebreide elektrische installatie in een school, zorgcomplex, fabriek of bedrijfspand.
Wij zorgen voor een advies, ontwerp, tekeningen en de uitvoering van de installatie, waarbij wij deze afstemmen op de gebruiker van de installatie.

De licht- en krachtinstallatie vormt de basis voor alle elektrotechnische disciplines die hierop voortbouwen zoals o.a.:
Noodstroomvoorziening, data- en telecominstallaties, gebouwautomatisering, brand- en inbraakbeveiliging, domotica, intercominstallaties, zonnestroominstallatie, verlichting laadpalen en beveiliging.

Naast aanleg en periodieke controle en onderhoud aan de installaties zorgen wij ook voor keuringen van de elektrotechnische installaties zoals de NEN 1010 en 3140 inspecties of Scios Scope 10 keuringen.